Vandalisme werende deuren

Voortgaand op haar know-how van meer dan 15 jaar in metalen deuren voor openbare plaatsen, heeft DOORTAL VANDALIUS ontworpen: een gamma van deuren speciaal bestemd voor plaatsen met veelvuldig gebruik: collectieve woningen, openbare W.C.’s, ontvangst halls voor reizigers, stadia, enz.

Deze deuren zijn uiterst stevig en zijn speciaal ontworpen voor het intensieve gebruik voor gebruikers met bezorgd gedrag of soms onoplettend. Het objectief bestaat in het vermijden van het verlies van functionaliteit, de veelvuldigheid van beschadiging, het moeilijk onderhoud dat uiteindelijk leidt tot een vervroegde vervanging. Alle elementen van de deur: deurvleugel, frame en uitrustingen van vergrendeling zijn ongevoelig voor gewone instrumenten, zoals cutters, messen, aanstekers … evenals projecties en pogingen tot aanval.

Het draaien van de deurvleugel wordt verkregen door de plaatsing van spillen aan de boven- en onderzijde, beschermd door een halfrond profiel anti zodat de vingers niet kunnen geklemd worden. De afwezigheid van scharnieren op de twee zijden van de deur elimineert meteen het risico tot losrukken van de deurvleugel door hendel of lichten uit de hengsels. Een soepele dichting vastgezet op de deurvleugel laat het sluitstuk van de sluiting toe en voorkomt risico’s tot kwetsuren.

Ten einde de ingangen te filteren, zijn de VANDALIUS DOORTAL deuren voorzien van stevige vergrendelingsystemen en bestand tegen agressie: ingebouwde sloten, grendels met halssleutel, holle deurklinken, of zuignappen elektromagnetisch bestuurd voor de toegangcontrole, enz.

Het gegalvaniseerd staal en roestvrij staal zijn ideale materialen om weerstand te bieden aan beschadigingen, slijtage, corrosieve atmosferen evenals aan de slechte weersomstandigheden terwijl het ecologische materialen zijn, want gemakkelijk recycleerbaar. Een afwerking in thermische poederlak in alle kleuren (kleurstalen RAL) is optioneel leverbaar.


Alle rechten voorbehouden © Copyright 2010 Doortal