Thermisch isolerende deuren

De universele isolerende deuren van DOORTAL zijn de ideale oplossing voor de gebouwen: openbare plaatsen, industriële of tertiaire gebouwen, collectieve woningen, enz. Hun isolerende eigenschappen evenals hun grote weerstand aan de slechte weersomstandigheden bieden bescherming en comfort, winter en zomer.

Uniek op de Franse markt, bewijst het label ’10 jaar garantie DOORTAL’ het engagement van DOORTAL inzake kwaliteit. De stevigheid van haar deuren is te danken aan hun stalen frame met tubulair profiel, aan de plaatstalen deurvleugel 15/10° of 20/10° gelast en stalen of roestvrij stalen scharnieren met kogellagers.

In het kader van het Thermisch Reglement 2005 en de HQE – ontwikkeling (Health, Quality, Environment) en meer in het algemeen rekening houdend met de duurzame ontwikkeling van de constructie, genieten de isolerende deuren ISOPLUS van DOORAL uitstekende uitvoeringsklassen coëfficiënt Ud 2,1 W/m².K voor het deurelement ISOPLUS 2.1 en 1,8 W/m².K voor het deurelement ISOPLUS 1.8. Hoe lager het U Coëfficiënt, hoe minder het thermische verlies (en dus ook het energieverbruik). De waarden worden verkregen dankzij isolerende materialen die een onderbreking in de warmtebrug creëren.

De ISOPLUS deuren kunnen met een volledig gamma uitgerust worden : sloten 1 punt tot 3 punten, antipaniek afsluiting, deurvergrendelingen of openingbegrenzers 90°, automatische sloten- of deuropener installatie, spion rond of rechthoekig, enz. Ten einde de plaatsingstijd op de werf te optimaliseren, heeft DOORTAL het unieke concept “CHRONOFIX” gecreëerd, dat bestaat in de montage van alle deuruitrustingen in de fabriek zelf. De installateur ontvangt bijgevolg zijn deurelement 100% klaar om te plaatsen.

De ISOPLUS deuren zijn vervaardigd in gegalvaniseerd staal, dan gelakt in wit RAL 9010 of in een heel andere kleur (kleurstaal RAL). Zij zijn eveneens beschikbaar in roestvrij staal.


Alle rechten voorbehouden © Copyright 2010 Doortal