Onderneming

Sinds 1994 is DOORTAL als specialist in fabricatie van metalen deuren pijlsnel geëvolueerd, dankzij de geslaagde alliantie van kwaliteit en innovatie. Vanaf het begin, hebben de stevigheid, de waterdichtheid en het design van de deurelementen geleid tot nieuwe standaard elementen die bijzonder op prijs gesteld worden in openbare, gezamenlijke plaatsen en in activiteitslokalen.

De know-how van de onderneming heeft zich voortdurend uitgebreid om een volledig gamma aan oplossingen voor te stellen betreffende thermische en geluidsisolatie, veiligheid inzake anti-inbraak en antivandalisme, bescherming tegen brand, steeds rekening houdend met de perfecte beheersing van de essentiële functies van de deurelementen bestemd voor veelvuldige doorgang, nooduitgangen, toegangcontrole, …

Als baanbreker inzake diensten, heeft DOORTAL haar succes weten uit te bouwen op de uitvinding van het exclusief concept ‘ChronoFIX’, het deurelement 100% klaar om te plaatsen, massaal verkozen door bouwexperts, een winst aan tijd en kostprijs en een absolute verbetering van kwaliteit leverend. Een passend antwoord op de huidige werfeisen!

Kwaliteit, innovatie, diensten, hoge prestaties, zoveel criteria waartoe DOORTAL zich verbindt om de duurzame ontwikkeling ten behoeve van de gebouwen te garanderen.


Alle rechten voorbehouden © Copyright 2010 Doortal