Inbraak werende deuren

DOORTAL vervaardigt een volledig gamma van anti-inbraak deuren* (of gepantserde deuren) met enkelvoudige of dubbele deurvleugels ten einde de lokalen vatbaar voor manuele of gewapende aanvallen te beschermen. Het gamma bevat de deurelementen BLOCUS 5, BLOCUS 12 en BLOCUS 20 die overeenstemmen met verschillende niveaus van bescherming.

De BLOCUS 5 deurelementen zijn bestemd voor de lokalen met gewoon risico: handelszaken, woningen, kantoren enz. De BLOCUS 12 en BLOCUS 20 deurelementen beantwoorden aan de behoeften van verhoogde zekerheid voor wapenhandels, banken, militaire gebouwen, Justitiepaleizen, enz. Bovendien heeft DOORTAL deuren ontwikkeld die perfect beantwoorden aan de lastenboeken van de Rijkswacht: safes en veiligheidskamers.

De anti-inbraak deuren* van DOORTAL zijn gedekt door officiële PV’s opgesteld door CNPP volgens de Franse normen NF P20-320, NF P20-311 en NF P20-551 en de Europese normen EN 1627 en EN 1630. De klasseringgraad is geldig zowel voor de binnenkant als de buitenkant van de scharnieren. In optie is een beschermingniveau kogelvanger leverbaar, met ene klassering FB3 enFB4 volgens de Europese normen EN 1522 en EN 1523. De BLOCUS deuren kunnen voorzien worden van een spion met gewafeld glas beantwoordend aan de Franse normen EN 356 en EN 1063.

Vervaardigd in staal, het materiaal dat optimale bescherming biedt tegen gewelddadige aanvallen, zijn de BLOCUS deuren samengesteld uit een stevige deurvleugel (dubbele plaatstaal van 2 of 3 mm) en van een onbuigzaam frame. Zij bevatten grendelpennen om het losrukken van de deurvleugel te voorkomen zelfs in gevallen van doorsnijden van de scharnieren. Verscheidene verstevigingen in massief staal zijn geïntegreerd aan de binnenkant van de deurvleugel en van het frame, dit garandeert bijgevolg de veiligheid en ook de esthetiek. Essentieel veiligheidpunt, het BLOCUS slot biedt een efficiënte afsluiting dankzij 3 à 5 afsluitingpunten en een garnering in massief staal dat zo goed als onschendbaar is. Ten einde de ingangen en de uitgangen van de veiligheidslokalen te beheren, zijn de BLOCUS 12 en BLOCUS 20 deurelementen uitgerust met gemotoriseerde grendels associeerbaar aan elke type van ingangcontrole: badges, afdruklezers, codeklavieren, enz. Dus, een hoogwaardige oplossing, het gemotoriseerd anti-inbraak deurelement* garandeert de optimale veiligheid, en dit op elk ogenblik.

De BLOCUS deurelementen zijn vervaardigd op basis van gegalvaniseerd staal bekleed met een poederlak in standaard kleur wit RAL 9010 of een heel andere kleur naar keuze van de klant.


Alle rechten voorbehouden © Copyright 2010 Doortal