Deuren voor transformator-lokalen

Het TRANSFOPLUS deurelement van DOORTAL beantwoordt aan de eisen van de normen EDF HN 64-S34, NF C11-201 en NF C13-100. Desbetreffend deurelement is perfect geschikt voor de transformatordeuren EDF voor alle types van gebouwen: gebouwen, commerciële centra, industriële gebouwen …

Ontworpen in een aluminium plaatstaal van een dikte van 20/10° gevouwen en verstevigd, weerstaat het TRANSFOPLUS deurelement de slechte weersomstandigheden en de corrosie. Zoals alle deurelementen van DOORTAL, is TRANSFOPLUS vervaardigd op een stevig tubulair frame en gemakkelijk te plaatsen op een betonnen muur of andere drager. De lage ventilatieroosters zijn eveneens conform de specificaties EDF (ventilatielatjes), net als de sloten (klassiek of met afdekplaat).

Ten einde te beantwoorden aan de eisen van elke plaats, biedt DOORTAL de fabricatie van de deuren in standaardmaten en op maat aan, met enkelvoudige of dubbele deurvleugels. Bovendien wordt de afwerkinglak aangeboden in het RAL palet of op anders op aanvraag.


Alle rechten voorbehouden © Copyright 2010 Doortal