Brandwerende deuren

Sinds 2009, geniet DOORTAL de brandwerende klasseringen voor de deurelementen. De testen werden uitgevoerd in officieel goedgekeurde laboratoria en conform de nieuwe Europese norm EN 1634-1 en het Besluit van 22 maart 2004 van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

De brandwerende deuren PYROPLUS genieten de klasseringen EI 30 en EI 60 (vuurwerend en brandwerend 30 en 60 minuten). Exclusiviteit DOORTAL : deze deurelementen cumuleren eveneens akoestische prestaties (40 à 50 dB) alsook thermische (coëfficiënt Ud 2,1 W/ m².K).

De deurelementen PYROPLUS van DOORTAL vertegenwoordigen een hoogwaardig gamma van brandwerende deuren. Ze zijn ene Franse exclusiviteit en genieten 10 jaar waarborg* zelfs in geval van intensief gebruik in openbare plaatsen. De deurvleugel is vervaardigd in stevige plaatstaal (1,5 mm op elke zijde). Het frame is tubulair rechthoekig, wat een ongeëvenaarde sterkte verstrekt.

Dankzij hun samenstelling uit gegalvaniseerd staal, zijn de PYROPLUS deurelementen beschermd tegen de risico’s van corrosie. De dichtingen vastgezet op de vier hoeken van de deurvleugel verzekeren een periferische dichtheid die de lokalen beschermt tegen de slechte weersomstandigheden, wat maakt dat de deuren perfect geschikt zijn voor buitengevels.

De plaatsing gebeurt door het vastschroeven der lagen aangevuld door een dichtingpasta op elke laag. Afdichtingcement is overbodig en er hoeven ook geen sponningen. De PYROPLUS deurelementen zijn vervaardigd in dusdanige afmetingen dat ze voor elke toepassing geschikt zijn.

 

*algemene garantievoorwaarden zijn beschikbaar op eenvoudige vraag.


Alle rechten voorbehouden © Copyright 2010 Doortal