Akoestische deuren

Bogend op een ervaring van meer dan 15 jaar in akoestische deuren, is DOORTAL op de markt erkend voor de hoge kwaliteit van haar producten. Het gamma omhelst namelijk drie modellen: PHONIPLUS 40, PHONIPLUS 45 et PHONIPLUS 50 ten einde tot 50dB afzwakking van geluid te kunnen aanbieden (gecertificeerd met P.V. van de C.S.T.B.).

De stevigheid van de deuren is te danken aan hun stalen frame met tubulair profiel en aan de plaatstalen deurvleugel 15/10° of 20/10° gelast. De dichtingen zijn exclusief ontworpen door DOORTAL voor haar akoestische deuren.

De PHONIPLUS deuren kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden aangezien zij bestand zijn tegen de slechte weersomstandigheden en het risico op inbraak fors doen dalen. Zij zijn eveneens leverbaar in grote afmetingen, tot 4,50 meter breed op 5 meter hoog.

In serie, hebben de PHONIPLUS deuren een extra fijne verhoogde drempel (1,2 cm). Ten einde de doorgang van personen met beperkte mobiliteit of rollend materiaal te vergemakkelijken, bestaan er ook PHONIPLUS deuren in de versie zonder verhoogde drempel met een automatische afdichting- uitrusting.

Op het vlak van deuruitrustingen, kunnen zij enkelvoudige, meervoudige of mono antipaniek sloten hebben, of met progressieve vergrendeling om de compressie van de geluidsafdichtingen te bevorderen, evenals van de uitrusting voor toegangcontrole om het binnenkomen en het naar buiten gaan langs de nooduitgangen te controleren.

De PHONIPLUS deuren zijn vervaardigd in gegalvaniseerd staal, nadien gelakt in wit RAL 9010 of in een heel andere kleur (kleurstaal RAL). Zijn eveneens beschikbaar in roestvrij staal.


Alle rechten voorbehouden © Copyright 2010 Doortal